En kabinväska mått måste vara rätt

Ska du resa och ha med en väska i kabinen, så måste kabinväska mått vara rätt. Många lågprisbolag är mycket strikta med hur stor en väska får vara. Då gäller det att hålla sig till det och ha med en kabinväska som har rätt mått, annars får du inte med den ombord. Kabinväska mått är ofta samma, hos de olika lågprisbolagen. 

Om du har en väska hemma, mät den, och är den för stor, måste du checka in den. Vill du h​​a en kabinväska mått som är helt rätt, för att få ta med dig den ombord, så kan du köpa en sådan hos Jeanettes.eu. Godkänt mätt för till exempel Ryanair är 35x20x20. Den får så klart vara mindre än så, men inte större!

Ha rätt mått på din kabinväska

Många gånger har man behov av att ha med sig sin kabinväska ombord på planet. Med rätt mått på kabinväskan behöver du inte vara orolig att den inte får tas med. Oftast så mäter de väskan och väger den, innan du går ombord. Försäkra dig att ha kabinväska mått som är rätt, så är det inte några problem. Självklart kan du även ha andra väskor, som ryggsäck eller liknande, bara de har rätt mått och inte överstiger 10 kg. 

​Handbagage är det många som föredrar att ta med sig på till exempel Ryanair och då skippa resväskan helt och hållet. En kabinväska får plats med mer än vad en ryggsäck gör. Så satsa på en kabinväska med rätt mått.